Pharma Thuis

4,1
Rated 4,1 out of 5
4,1 van 5 sterren (op basis van 8 reviews)
Plaats een beoordeling

Snelle levering

Alleen originele medicatie

24/7 Klantenondersteuning

Oplichters

Rated 5,0 out of 5
3 juni 2024

Niets ontvangen, telefoonnummer uit Roemenie, bestaat niet. Adres in Amerika. Niks meer gehoord, behalve 1 anonieme sms om te betalen.

M

Geen pakket

Rated 1,0 out of 5
25 mei 2024

Snel en discreet nogal boos heb SMS sturen heel snel maar bezorgen ho maar nooit meer voel me opgelicht

D

Geen track en trace

Rated 5,0 out of 5
22 mei 2024

Ze zijn snel met de SMS versturen om te betalen maar voor de rest geen mogelijkheid om contact met ze te krijgen. En zoals je beloven op de site een track en trace te krijgen heb ik ook niet ontvangen

D

Datum medicatie

Rated 2,0 out of 5
21 april 2024

Ik had een bestelling gedaan en heb deze ook netjes ontvangen. Alleen toen ik op de datum van de stripjes keek zag ik dat de medicatie al 4 maanden over datum was. Durf ze nu dus ook niet in te nemen.

Wilma

Onduidelijk en voel me afgezet

Rated 5,0 out of 5
19 april 2024

Ik had clonazepam besteld op afbeelding staat sandoz 100 tabletten. Krijg een pakket aan met 2x 30 tabletten van ritrovil.

Staat nergens vermeld dat er zo weinig tabs geleverd worden en dat het een ander merk kon zijn.

Het pakket komt wel aan maar de toestand van het pakket was schrijnend terwijl de doos geen shade had. Alle strips waren open.

Vind dit zeer jammer, moest dit wel duidelijk geweest zijn allemaal had ik 5 sterren gegeven.

Dit is mischien niet oplichting want je krijgt daar werkelijk je product aan maar niet wat ik verwacht had te krijgen.

Jan emmers

Geen reactie

Rated 5,0 out of 5
16 april 2024

Ik heb een bestelling geplaatst en kreeg gelijk een SMS met een rekeningnummer . Gelijk betaald maar krijg geen bevestiging van mijn bestelling en op mijn mailtjes krijg ik een automatisch mailtje terug dat ze het te druk hebben om te reageren. Weet eerlijk gezegd niet wat ik hier nu van moet denken.

Wilma

Prima spul

Rated 5,0 out of 5
19 januari 2024

vandaag weer mijn pakketje gekregen, het blijft altijd voelen alsof je een cadeautje opent. Ga zo door jongens

Gerda L.

Top bedrijf

Rated 5,0 out of 5
15 januari 2024

Dag,

Ik bestel hier al een aantal jaren mijn producten.

Na vele slechte ervaringen bij ANDERE leveranciers/apothekers, was ik erg blij dat ik dit top bedrijf heb gevonden.

Normaliter ben ik niet zo snel onder de indruk maar ik moet gezegd hebben dat de kwaliteit, bezorging en service de beste is.

Bedankt voor de goede service!

GroetjesToon minder

L
Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare
Shopping cart close